Menu

Wat we doen

Leuke merken, nog leuker werk

Merken in vele sectoren vertrouwen erop dat wij binnen hun budget en planning aan hun ontwerpbehoeften en -doelen voldoen. Maar geloof ons niet zomaar op ons woord; ons werk spreekt voor zich. Bekijk onze beste projecten en krijg een indruk van hoe we ideeën kunnen verwezenlijken.

Meer weten? Lees hieronder verder of neem direct contact met ons op!

Work met ons

Maatwerk websites en webshops

Wat is maatwerk? Veel mensen die op zoek zijn naar mogelijkheden om hun website of webshop te ontwikkelen vragen zich dit af. Maatwerk is compleet naar wens opgebouwde software. Voor webshops en websites betekent dit dat jij bepaald wat er gebouwd wordt. Hierdoor kunnen wij het geheel optimaliseren voor de toepassing. In tegenstelling tot maatwerk bestaan er ook standaard thema’s waarmee je eenvoudig een website kunt opbouwen. Als je het maken van een webshop of website vergelijkt met het bouwen van een huis worden de verschillen wat duidelijker.

Bouwen met maatwerk

Bij maatwerk kunnen alle details en eigenschappen bepaald worden door de bouwer. Hierdoor zijn we in staat om elk onderdeel naar wens aan te bouwen. Deze basis is eindeloos uit te breiden en bovendien schaalbaar.

Kant-en-klaar

Standaard thema’s zijn te vergelijken met een bouwpakket. Alle onderdelen zijn van te voren al bepaald en er zijn beperkte mogelijke eindresultaten. Toevoegingen zullen zich moeten houden aan de vooraf bepaalde regels van het thema. Hierdoor zijn aanpassingen en uitbreidingen vaak lastiger en duurder om te implementeren. Het geheel zal ook ongebruikte onderdelen bevatten die de prestaties verminderen. Vooral bij webshops heeft dit een negatieve uitwerking op de conversie.

Updates & onderhoud

Beide hebben regelmatig updates en onderhoud nodig. Bij maatwerk zijn de gevolgen hiervan goed te voorspellen en mogelijke problemen zijn vaak eenvoudig op te lossen. Met standaard thema’s ben je overgeleverd aan een externe ontwikkelaar die updates uitgeeft. Hierbij wordt geen rekening gehouden met je specifieke website of webshop. Het komt helaas vaak voor dat het geheel dan onbruikbaar wordt.

Kosten

Het is inderdaad waar dat de initiële kosten van maatwerk hoger liggen, echter zijn de voordelen zo groot dat op lange termijn een standaard thema geen goede investering is. Als het doel is om je bedrijf te laten groeien, waarom zou je dan kiezen voor een webshop of website die dat niet kan?

Benieuwd hoe maatwerk eruit kan zien?

Bekijk onze projecten!

Sanitair gigant

Douchezaak

Een gebruiksvriendelijke webshop met duizenden producten. Gemakkelijk in beheer dankzij slimme content builders.
Naar website
Agrarische webwinkel

Souman Agro

Uniek in de markt is Souman Agro een overzichtelijke webshop voor agrarische fourage en strooisels.
Naar website
Brand management specialisten

VIM Group

VIM Group helpt grote spelers bij het implementeren en managen van hun brand, wereldwijd.
Naar website
Verhuur van led-apparatuur

Ledlease

Spectaculaire creatieve toepassing van LED? Een zakelijke presentatie waar zeer hoge resolutie vereist is? Wij helpen u aan de juiste oplossing!
Naar website

Scan jouw website

Doe de sitescan en krijg direct inzicht in de performance van jouw website. Voer hiernaast de URL in die je wil testen en de scanner doet de rest voor jou. De cijfers spreken voor zich en liegen niet!

0

Performance

0

Accessibility

0

Best Practices

0

SEO

Scan Results

Impact
Category
Findings

Wordpress Plugins & Themes

We hebben verschillende plug-ins en thema's gedetecteerd in uw WordPress-installatie.

Impact
Plugin
Findings

Vragen of een vrijblijvend gesprek?

Neem contact op