Menu

Hoe zit het met de performance van jouw website?

Website te langzaam? Problemen met caching, plugins, updates of downtime?

Goede performance van je website is cruciaal in meerdere opzichten. Enkele sleutelwoorden bij het behalen van een goede (hoge) conversie zijn; snelheid, overzichtelijkheid, visuele aantrekkelijkheid en een duidelijke menustructuur. Zowel voor de gebruikerservaring als voor de pagina-rating is het van groot belang dat je website goed scoort op alle punten. Bij Epicode zijn we gespecialiseerd in het creëren van de beste gebruikservaring; zowel qua visuals als op het gebied van functionaliteit. Soms kunnen we met een relatief geringe investering al een wezenlijk verschil bewerkstelligen.

Neem direct contact op

Scan jouw website

Doe de sitescan en krijg direct inzicht in de performance van jouw website. Voer hiernaast de URL in die je wil testen en de scanner doet de rest voor jou. De cijfers spreken voor zich en liegen niet!

0

Performance

0

Accessibility

0

Best Practices

0

SEO

Scan Results

Impact
Category
Findings

Wordpress Plugins & Themes

We hebben verschillende plug-ins en thema's gedetecteerd in uw WordPress-installatie.

Impact
Plugin
Findings

Deep scan

Wil je weten welke verbeteringen Epicode kan realiseren voor jouw website? Laat dan je contactgegevens bij ons achter en we nemen zsm contact met je op voor een kosteloos adviesgesprek.

Beter inzicht in de ontwikkelmogelijkheden

Bij Epicode beginnen we altijd met een nulmeting, hierdoor krijg je een duidelijk inzicht in de huidige stand van zaken. We maken een overzicht van de mogelijke verbeteringspunten waarna we vervolgens in samenspraak met jou een projectplan opstellen om je doelen te realiseren. Wellicht dat je niet direct grootschaligen investeringenen wil doen, en eerst een paar kleine veranderingen door wil voeren. De ervaring leert dat we soms met een relatief kleine investering van minder dan 1000 euro al een aanzienlijke verbetering kunnen realiseren.

Performance

We geven je inzicht in de laadtijd van je website en maken en maken een lijst met opties om meer snelheid te creëren.

Accessibility

We onderzoeken je site op typische problemen die verhinderen dat gebruikers eenvoudig toegang krijgen tot de inhoud.

Best practices

We controleren op allerlei punten, van het gebruik van HTTPS tot de juiste beeldverhoudingen.

SEO

We kijken welke toepassingen het beste resultaat geven voor de vindbaarheid van jouw website

Toonaangevende digitale bedrijven vertrouwen op onze expertise.

Hieronder een selectie uit onze opdrachtgevers die wij hebben geholpen bij het verwezenlijken van hun digitale ambities.