Menu

Solutions

SEO Analytics

U heeft een product, dienst of website waar u uw doelgroep naartoe wilt leiden. Wij kunnen dit voor u realiseren met behulp van bijvoorbeeld ClickFunnels, Unbounce of Infusionsoft.

Verkoopfunnels en landingspagina's

Leidt zeer gerichte leads naar jouw landingspagina’s en verhoog de conversie van de website door de “customer journey” van jullie klant te optimaliseren.

Miljarden gebruikers zijn dagelijks actief op het internet om onderzoek te doen en informatie op te zoeken over producten of diensten die ze nodig hebben. Het effectief bereiken van zelfs maar een fractie van deze gebruikers kan jouw onderneming aanzienlijk doen groeien.

Om de markt te disrupten, wil je zeer gericht verkeer naar jouw website leiden. Vervolgens kan je via relevante inhoud, afbeeldingen van hoge kwaliteit en/of interactieve website-ervaringen de bezoekers omzetten in leads en leads in daadwerkelijke klanten.

Epicode biedt de kennis en ervaring om jouw online marketing een boost te geven. We bieden toegang tot platforms zoals Infusionsoft, Unbounce of ClickFunnels om leads om te zetten in winst.

Neem direct contact op

Waarom onze leadgeneratieservice gebruiken?

Ontvang rendement voor je marketing investeringen

Met het genereren van leads kan je het uiteindelijke doel van al je marketingactiviteiten bereiken: het genereren van leads en omzet.

Trek zeer gericht verkeer aan

Via onze leadgeneratiediensten trek je websitebezoekers aan die daadwerkelijk interesse hebben om jouw product te kopen of zich aan te melden voor jouw dienst.

Blijf de concurrentie voor

Met technieken voor het genereren van leads kan je prospects vastleggen en leads converteren in een online omgeving met meerdere platforms en meerdere kanalen.

Bouw merkbekendheid op

Naarmate het verkoopvolume toeneemt, leren meer mensen het merk kennen. Naarmate meer prospects jullie weten te vinden, genereer je meer aandacht voor je merk om zo uiteindelijke een onuitwisbare indruk bij een grote doelgroep te creƫren.

Het Epicode-voordeel

Ons team brengt ervaring en expertise mee op enkele van de belangrijkste platforms voor leadgeneratie. We kennen alle bewezen technieken die jouw marketingteam zullen helpen winstgevende acties en rendementen te behalen uit specifieke doelgroepen en klanten. Bovendien begrijpt ons team het belang van een goede budgettoewijzing aan kleine bedrijven. We passen de juiste advertentieoptimalisatie toe om de vaak enorme kosten die gepaard gaan met het genereren van leads uit de weg te gaan. Op deze manier maximaliseer je de voordelen van onze leadgeneratieservice en blijven je advertentie-uitgave tegelijkertijd binnen de perken.

Neem direct contact op

Klaar voor de start?

Plan direct en gesprek met ons in zodat we gezamenlijk kijken hoe we jou kunnen helpen om je onderneming te doen groeien!

Neem direct contact op