Menu

Solutions

Website design & development

Elke website moet een visueel aantrekkelijk geheel vormen waar klanten of prospects duidelijke informatie over jullie producten en bedrijf kunnen vinden. Daarnaast is het goed mogelijk dat je een online shop omgeving toe wil voegen. Nog waarschijnlijker is het dat je bent begonnen met het doel om een online shop te creeren en dat de website hier om heen gebouwd moet worden.

Jouw website is de digitale representatie van jullie onderneming!

Een website is een van de belangrijkste media-uitingen. Het vormt de essentiële schakel tussen jullie werk en de doelgroep. Daarom is het van belang om direct een onuitwisbare indruk achter te laten en er voor te zorgen dat bezoekers een perfecte digitale ervaring beleven Dit doe je door samen te werken met Epicode. Wij zijn een full-service ontwerp- en ontwikkelingsbureau en stellen ons altijd als doel om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Ons team is voorzien van geavanceerde tools en kennis om betekenisvolle interacties tussen consumenten en merken te creëren.

Neem direct contact op

Gebruikergericht ontwerp

Het hebben van een praktisch toepasbaar en gebruiksgericht website-ontwerp vereist dat een onderneming de doelgroep die het bedient heel goed begrijpt. Bouw een website die écht ingaat op de behoeften van jouw doelgroep en je zal zeker hun aandacht hebben! Bij Epicode gebruiken we de nieuwste UX-ontwerpprincipes en best practices om uw doelgroep een geoptimaliseerde webervaring te bieden. Of u nu een geheel nieuwe website wil bouwen en hulp nodig heeft om uw merk te versterken, of dat u een slecht presterende website opnieuw wilt ontwerpen, ons team staat voor u klaar!

Merkontwerp

Beschouw je website als een digitale etalage. Net als een fysieke etalage of winkel moet jouw website vanaf het begin communiceren wie jullie zijn en wat je de bezoeker kan bieden. Ontwerp zonder doel levert geen resultaat op. Daarom zorgen we ervoor dat we ons verdiepen in het merk van elke klant, zodat we dit zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk tot leven kunnen brengen. Van het logo en de kleuren tot aan de graphics en website-elementen, wij bouwen een website voor je die het merk versterkt en jouw publiek aanspreekt.

Gebruikerservaring

Webdesign eindigt niet bij het aantrekken van bezoekers naar een landingspagina, dat is pas het begin. Van daaruit moeten bezoekers op intuïtieve wijze naar andere pagina's op je website kunnen navigeren en dit als waardevol ervaren. Bij Epicode bereiken we dit met een doordachte navigatie en door informatiearchitectuur en storytelling te combineren via hifi-graphics en afbeeldingen. We hebben niet alleen een goed inzicht in de UX- en UI-theorieën, we zijn ook ervaren in het in praktijk brengen hiervan. Onze ontwerpers en front-end ontwikkelaars zullen nauw met je samenwerken om de strategie tot in de kleine details die er toe doen uit te voeren.

Betrouwbaar ondersteuningsteam

Als extern verlengstuk van jouw onderneming staan ​​wij altijd klaar als jullie ondersteuning nodig hebben. Door middel van onderhoud zorgen we er voor dat onze klantenondersteuning ‘preventief’ is, indien nodig kan je ons evengoed altijd bereiken, voor kritische zaken natuurlijk ook buiten kantooruren! Het belangrijkste is altijd: we zorgen ervoor dat het probleem zo snel en effectief mogelijk wordt opgelost om kostbare bedrijfsonderbrekingen te voorkomen.

Neem direct contact op

Het Epicode-verschil

Bij Epicode gaat onze benadering van websiteontwerp en -ontwikkeling verder dan planning en uitvoering. Verder creëren we altijd een fundament voor uitstekende vindbaarheid op zoekmachines als Google en Bing etc middels SEO, lees op deze pagina hier meer over. Wij zorgen ervoor dat ons werk zich vertaalt in tastbare bedrijfsresultaten. En dit bereiken we door een beproefd proces te volgen:

neem direct contact op
 • Ontdekking
  Tijdens de cliënt briefing en eerste ontmoetingen met jou zullen we ons verdiepen in je onderneming, doelgroep, concurrenten en klanten, zodat we een echt op maat gemaakte webontwerp- en ontwikkelingsstrategie kunnen creëren.
 • Wireframing/prototyping
  We betrekken onze klanten en werken altijd met hen samen tijdens het hele proces van onze ontwerpen. We gebruiken wireframing- en prototypingtools, zodat je volledig inzicht krijgt in hoe wij de website visualiseren.
 • Reagerend ontwerp
  Zodra we de conceptversie hebben voltooid en jij blij bent, gaan we meteen aan de slag met het coderen van je website. Onze front-end ontwikkelaars zorgen ervoor dat het goedgekeurde ontwerp accuraat wordt geïmplementeerd. Vervolgens beginnen ze met het proces om de site responsief te maken, zodat jouw bezoekers een optimale kijkervaring krijgen op alle denkbare devices.
 • Implementatie & Onderhoud
  Na voltooiing van het ontwerp-, coderings- en faseringsproces starten we de implementatie op een live webserver. We zorgen ervoor dat het hele proces soepel verloopt, zodat je, wanneer de site live gaat, omzet en leads kan genereren. We bieden ook website-onderhoudsdiensten aan zodat je altijd het beste uit je beste digitale bezit kan halen.

Klaar om te beginnen?

Vertel ons hoe we jou kunnen helpen om je onderneming te laten groeien. Met flexibele ondersteuningsuren kunnen we tegemoetkomen aan de behoeften van onze internationale klanten over de hele wereld.

Neem direct contact op