Menu

Solutions

Maatwerk webapplicaties

Heb je een idee voor een online platform of specifieke webapplicatie? bijvoorbeeld voor een boekingsplatform, dataverzameling, projectbeheer, financiele administratie, voorraadbeheer, of iets anders? Alles is vrijwel zeker te realiseren middels maatwerk!

Epicode bouwt web-based maatwerk om uiteenlopende zeer specifieke klantwensen mogelijk te maken

Epicode brengt het technische talent dat nodig is om intuïtieve en functionele maatwerk webapplicaties te bouwen en draaiende te houden.

Maatwerk toepassingen brengen tal van mogelijkheden met zich mee en hebben geleid tot innovaties die industrieën totaal hebben veranderd. Maatwerk heeft complexe organisatorische problemen in verschillende sectoren veranderd in eenvoudige en gebruiksvriendelijke processen: Van het oproepen van transport op aanvraag tot het volgen van voorraden en inventaris, maatwerk applicaties maken een anders tijdrovende klus plotseling een fluitje van een cent!

Echter, achter elke maatwerk toepassing, zelfs degene die heel simpel lijken, zit complexe technologie, robuuste architectuur en nauwkeurige code – allemaal ontworpen om een ​​samenhangende en intuïtieve ervaring te bieden.

Of je nu een webapplicatie nodig heeft om de activiteiten te stroomlijnen, de klantervaring te verbeteren of de concurrentie te outperformen, Epicode kan helpen! Met behulp van onze technische knowhow, strategische inzichten en praktijkervaring in diverse branches, bouwen we webapplicatie die het succes van jouw merk een boost kan geven.

Kwaliteit, intuïtieve toepassingen voor elke branche

Zit je in de horeca en ben je op zoek naar een oplossing waarmee je gasten met een paar klikken een kamer kunnen reserveren? Misschien zit u in de detailhandel en heeft u een oplossing nodig waarmee u uw voorraad nauwkeurig kunt bijhouden? Misschien ben je op zoek naar een tool nodig waarmee je geautomatiseerd voor jou relevante bedrijven kan vinden?

We zijn ons ervan bewust dat je onderscheiden in een -soms ogenschijnlijk- verzadigde en concurrerende markt niet makkelijk is. Wij stellen je in staat om de concurrentie een stap voor te zijn door de time-to-market te overbruggen door middel van functionele web-apps die gemakkelijk te gebruiken zijn. Hoe sneller je werkresultaten kunt behalen, hoe efficiënter de werkzaamheden en hoe tevredener je klanten zullen zijn.

Om de functionaliteit ten alle tijden te garanderen omvat onze service strenge tests. Hierdoor kunnen we eventuele bugs oplossen voordat ze schade aanrichten en wijzigingsverzoeken eerder behandelen. Op deze manier kunnen we de algehele kwaliteit van jouw maatwerk toepassing ten alle tijden garanderen.

Ervaar het Epicode-verschil

Epicode bouwt webgebaseerde maatwerk toepassingen die:

Volledig aanpasbaar

Integreer je logo, de kleuren van de onderneming of elk ander detail dat de web-applicatie een weerspiegeling van jouw merk maakt.

Makkelijk te gebruiken.

Ons doel is om webgebaseerde apps te leveren waarin gebruikers centraal staan. We zorgen ervoor dat jouw webapplicatie gemakkelijk te navigeren is, rechtlijnig en probleemloos werkt.

Volledig gefunctioneerd

We luisteren naar je behoeften, om ervoor te zorgen dat je nieuwe web-app van waarde zal zijn voor je gebruikers.

Veilig en schaalbaar.

We integreren beveiligingsmaatregelen, vooral voor webapplicaties die gevoelige gebruikersinformatie opslaan. Jouw nieuwe, hoogwaardige web-app is schaalbaar en groeit dus mee met je organisatie.

Het juiste web-applicatie ontwikkelingsbureau voor jou

Het juiste app-ontwikkelingsbureau houdt de communicatielijnen open. Bij Epicode zijn we onder andere trots op het kunnen bieden van flexibele ondersteuningsuren voor klanten over de hele wereld.

Transparantie staat bij ons vooraan: Voordat we aan een app-ontwikkelingsproject beginnen, beoordelen we samen jullie behoeften, zodat we deskundige suggesties kunnen doen en kunnen peilen of je echt een maatwerk-applicatie nodig hebt. We geven eerlijke input en stellen je behoeften voorop.

Naast onze technische expertise is ook ervaren projectmanagement een van onze sterke punten. We maken gebruik van scrum sessies en lean/agile werkprocessen om jouw project zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Als onderdeel van ons streven naar transparantie, verzorgen we regelmatig updates en feedbacksessies tijdens het bouwproces om er voor te zorgen dat het eindproduct zo goed is als je voor ogen had, of zelfs nog beter wordt!

Ons app-ontwikkelingsproces

Het Epicode-team is strategisch bezig met het bouwen van webapplicaties voor bedrijven in alle sectoren. Na een uitgebreid merkonderzoek en webapplicatie-planningsproces, gaan we verder met het voltooien van de volgende stappen in het beproefde en bewezen proces. Dit bevat:

Werk met ons
  • Het bouwen van jouw digitale product.
    Ons team werkt samen aan het bouwen van online browsergebaseerde applicaties met PHP. Ongeacht het doel van je webapplicatie kan je op ons rekenen om een ​​digitaal product te bouwen dat kernfuncties integreert waar je gebruikers blij van zullen worden. We hebben ervaring met het coderen van webapplicaties voor diverse branches en doelen, waaronder vastgoedbeheer, inventaris, ticketing voor evenementen, projecttracering, het boeken van kamers of het plannen van afspraken. Wil je weten of jouw idee ook realiseerbaar is? Als jij het kan bedenken, kunnen wij het waarschijnlijk maken!
  • QA en lancering.
    In dit stadium verwijderen we eventuele bugs en zorgen we ervoor dat alles soepel werkt. QA begint op het moment dat we beginnen met het ontwikkelen van de webapplicatie. We zijn niet bang om hetgeen we zojuist hebben gebouwd weer kapot te maken. Stresstests zijn essentieel om ervoor te zorgen dat de webapplicatie straks bugvrij is en zijn doel dient. We verhelpen eventuele bugs zo veel mogelijk voordat de applicatie live gaat.
  • Onderhoud en updates
    Zoals elk digitaal product, moet een nieuwe webapplicatie voortdurend worden getest, verbeterd en upgedate worden. We bouwen voort op feedback van gebruikers om te leren hoe we hun in-app-ervaring kunnen verbeteren. We luisteren naar feedback van klanten en voeren regelmatig tests uit, zodat we de in-app-ervaring voor gebruikers kunnen optimaliseren. Bij ons is onderhoud en verbetering een doorlopen proces.

Klaar voor de start?

Laat ons weten hoe we jou kunnen helpen om je onderneming te laten groeien. Met flexibele ondersteuningsuren kunnen we desgewenst tegemoetkomen aan de behoeften van onze internationale klanten over de hele wereld.

Neem direct contact op