Menu

Brand management specialisten

VIM Group

  • Klant
    VIM Group
  • Jaar
    2017
Diensten
  • Ontwikkeling
  • Onderhoud
  • Hosting

Corporate en content heavy

NykampNyboer wordt VIM Group

Voor corporate brandspecialisten NykampNyboer mochten wij een nieuwe website realiseren, onderdeel van hun eigen rebrand naar VIM Group. Op basis van een intern gemaakt design ontwikkelden we een meertalige en SEO geoptimaliseerde website met veel verschillende soorten content, elk met een unieke content builder.

Content die een ton weegt

Performance is key

VIM Group is een grote speler, met grote klanten, expertise op vele gebieden en online bezoekers van over de hele wereld. Dat alles betekent dat de website ruimte moet bieden aan veel content: pagina’s, producten, nieuws en blogs, cases, locaties en evenementen. Doormiddel van meerde content builders en slimme optimalisaties, zoals automatische afbeelding compressie en lazy loaders, hebben we toch een snel presterende website kunnen neerzetten. Het helpt ook dat we een flinke server voor ze hebben gereserveerd!

Het werk spreekt voor zich

Spraakmakende cases

Voor VIM Group ontwikkelde we meerdere content builders, maar voor cases wel een heel uitgebreide: met afbeeldingen, video’s, interactieve infographics, quotes en tekst kan een redacteur nu gemakkelijk een aantrekkelijk case vormgeven.¬†Overal met een knipoog naar de cirkelvormige huisstijl van VIM Group. Bovendien bevatten cases handige sectie navigatie en gerelateerde content.

Delivering your brand performance

VIM Group

Heb je vragen over dit project?

Contact opnemen