Menu

Sanitair gigant

Douchezaak

  • Klant
    Douchezaak
  • Jaar
    2018
Diensten
  • Ontwikkeling
  • Onderhoud
  • Hosting

De uitdaging

Hoe val je op in een druk bezette markt met grote spelers? De uitdaging was om het omvangrijke aanbod van Douchezaak in een eenvoudig te navigeren webshop te gieten. Een winkel met een strakke uitstraling die vertrouwd en vriendelijk aanvoelt. Voor bezoekers is het bij het eerste bezoek gelijk duidelijk waarom Douchezaak de juiste keuze is.

Tijdlijn project

Technisch partner

Douchezaak wordt door een aantal bevriende ondernemers opgericht. Epicode is vanaf het begin als technisch partner betrokken bij het project.

Douchezaak 2.0

Na enkele jaren wordt de knoop doorgehakt om de volgende stap te nemen. De webshop krijgt een complete makeover van zowel de voor- als achterkant, volledig maatwerk.

Ontwikkeling

We ontwikkelen met de nieuwste tools en technieken, met als doel om een gebruiksvriendelijke en schaalbare webshop neer te zetten voor zowel klant and beheerder.

Lancering

Douchezaak 2.0 komt online!

Doorontwikkeling

Een website is nooit af. Door de schaalbare opzet is doorontwikkeling en integratie gemakkelijk: we koppelden onder andere met Google Shopping en maakten het mogelijk bestellingen direct via Beslist af te rekenen.

Orde in de chaos

Snel navigeren en zoeken

Douchezaak bulkt van de producten en categorie├źn, maar slimme navigatie en een meedenkende zoekfunctie brengen redding. De volgorde en inhoud van de navigatie is volledig te beheren, voor een overzichtelijke menustructuur en duidelijke sitemap. Op zoek naar dat ene product? De zoekfunctie denkt met je mee en geeft suggesties.

Stap voor stap

Gemakkelijk afrekenen

Voor Douchezaak bouwden wij de logge WooCommerce checkout om naar een overzichtelijk stappenplan. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

API integraties

Naadloze koppelingen

Om de conversie en SEO te verbeteren hebben we de WooCommerce API gekoppeld met onder andere Google Shopping en Beslist.nl. Daarnaast schrijf je je gemakkelijk in op Mailchimp nieuwsbrieven, laat je reviews achter op The Feedback Company en krijg je een gepersonaliseerd aanbod te zien via een maatwerk Retail Rocket integratie.

Douchezaak

Spetterend veel voordeel op sanitair

Vragen over dit project?

Neem gerust even contact op!