Menu
 

Op zoek naar goede IT'ers?

Wij bieden opdrachtgevers veelzijdige mogelijkheden voor het inhuren van IT diensten.

Je kan bij ons terecht voor het uitbesteden van een totaalopdracht zoals de bouw, beheer en onderhoud van een nieuwe webwinkel maar ook voor de losse inhuur van een gedetacheerde developer.

Neem direct contact op

Waarom Epicode?

Epicode is tien jaar geleden ontstaan als technisch web ontwikkelingsbureau. Onze oprichter, Mike, zag destijds een duidelijke behoefte aan recht toe-recht betaalbaar maatwerk als oplossing voor de vele ondernemers die op zoek waren naar een goed manier om online hun producten of diensten aan te bieden.

Case

Een Python Dreamteam voor Fintecher Finqle

In gesprek
met

Eik-Jan Klinkenberg
Founder
 • Kun je iets over je onderneming vertellen?

  Finqle is een factormaatschappij gespecialiseerd in het opbouwen van facturatieketens met daaraan gekoppeld debiteurenfinanciering. Wij bedienen een klantenbasis van freelancer tot corporate. De software die wij gebruiken wordt in-huis ontwikkeld. We gebruiken daarbij een mix van lokale en Filipijnse developers.

 • Hoe bevalt de samenwerking met Epicode?

  Inmiddels werken we al geruime tijd met Epicode en hebben wij 7 developers in Manilla zitten. De ervaring met deze groep collega’s is buitengewoon positief, en wel om de volgende redenen:

   

  • Het opleidingsniveau is hoog. Zowel qua scholing als technische vaardigheden.
  • Door de sterke inhoudelijke kennis wordt er autonoom en probleemoplossend gewerkt. Het simpelweg volgen van stapjes is niet aan de orde.
  • Ondanks het tijdsverschil wordt de Nederlandse werkdag aangehouden.
  • De Filipijnse samenleving is vrij verwesterd. Hierdoor is er een goede aansluiting op onze cultuur en spreekt iedereen goed Engels.

   

   

 • Hoe zijn jullie bij Epicode People terechtgekomen?

  Naarmate ons software-team groeide merkten wij een discrepantie tussen de prijs van het aanbod en de kwaliteit van het aanbod in Nederland. We zijn toen opzoek gegaan naar alternatieven. Na slechte ervaringen in India, zijn we met Epicode belandt in de Filipijnen. Daar vielen alle puzzelstukjes op hun plaats.

 • Wat zijn voor jullie de belangrijkste pluspunten van de samenwerking met Epicode People?

  Door te werken met Epicode worden wij als organisatie sterk ontlast, zowel in tijd als in geld. De volgende aspecten zijn voor ons erg belangrijk:

   

  • Epicode zorgt voor goede salarissen en secundaire voorwaarden. Hierdoor zijn de developers erg loyaal.
  • Epicode verzorgt de eerste selectie, zodat er geen tijd verloren gaat aan veel interviews en randzaken.
  • Epicode voorziet de developers van een goed kantoor met een goede werkstations en een goede internetverbinding. Dit garandeert een vlotte samenwerking met het team in Nederland.

   

  Door te werken met Epicode kunnen we ons techteam snel opschalen zonder de daaraan verbonden kopzorgen. Tegelijk is er veel zorg voor de Filipijnse medewerkers. Ze worden als gelijke behandelt waardoor ze echt onderdeel zijn geworden van onze organisatie. 

   

Contact opnemen

Bent u op zoek naar één of meerdere developers?

Dien hieronder uw aanvraag in en wij nemen binnen uiterlijk 1 werkdag contact met u op om de mogelijkheden verder in detail te bespreken.

  • 0-2 jaar2-5 jaar5-7 jaar7+ jaar
  • OnsiteRemote
  • 6 maanden9 maanden12 maanden

  Toonaangevende digitale bedrijven vertrouwen op onze expertise.

  Hieronder een selectie uit onze opdrachtgevers die wij hebben geholpen bij het verwezenlijken van hun digitale doelen.