Menu

Persoonlijk blog

Cynthia

  • Klant
    Cynthia
  • Jaar
    2018
Diensten
  • Development
  • Onderhoud
  • Hosting

Een nieuw hoofdstuk

Cynthia.nl

Na jarenlang succesvol te zijn geweest met MissLipgloss, werd het voor Cynthia tijd voor iets anders. Met Cynthia.nl werd haar nieuwe blog geboren: persoonlijker en breder dan beauty. Op basis van het design van Pixelpillow mochten wij de technische realisatie verzorgen. Uitdagend? Ja! Maar wij zijn altijd op zoek naar de grenzen van WordPress.

Sfeervol en persoonlijk

Vijf categorieën, vijf thema's

Op Cynthia.nl vind je vijf hoofdcategorieën: Beauty & Mode, Lifestyle, Persoonlijk, Interieur, Reizen en Eten. Elk van deze onderwerpen heeft zijn eigen thema: een uniek kleurenpallet, sfeervolle illustraties en veranderende lettertypen. Zo verveelt de website nooit en krijgt de content nog meer lading.

Flexibel en veelzijdig

Een content builder waar je u tegen zegt

Voor Cynthia implementeerde wij onze meest complete content builder tot nu toe. Van routes in Google Maps tot aantrekkelijke fotogalerijen, als redacteur van deze blog kom je niks tekort. Vooral de veelzijdige tekstsectie is eindeloos combineerbaar, waardoor je elk artikel een unieke layout kunt geven.

Leuke extra's

Interactiviteit

Cynthia.nl zit vol met interactieve extra’s die de website speels en persoonlijk maken. Bijvoorbeeld de recept module, waarin je een stappenplan kunt volgen én de ingrediënten kunt uitrekenen op basis van de hoeveelheid personen. Of de review tool waarmee Cynthia producten, maar ook uitjes een rating geeft. Uiteraard bevat de blog ook een uitgebreid comment systeem.

Cynthia.nl

Een eigentijdse & persoonlijk blog

Heb je vragen over dit project?

Neem gerust even contact op!